Wandlamp-leeslamp Libelle Nature

De armatuur is gemaakt om direct op het lichtpunt aan te sluiten. Twee meter snoer met tussenschakelaar en stekker zijn apart bij te bestellen. Het ophangsysteem en het kapje kunt u ook apart bestellen.
€ 215,50

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkapje Libelle Nature Ø 25cm   +€ 144,50
Wandlamp armatuur   +€ 71,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Prachtige rijkelijke uitstraling door de ronde vormen en kleurencombinaties; beige, bruin, rood en turquoise details. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Victorian Ocean-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Deze wandlamp is uitermate geschikt als leeslamp. De lamp kan ook andersom bevestigd worden. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. De armatuur is gemaakt om direct op het lichtpunt aan te sluiten. Twee meter snoer met tussenschakelaar en stekker zijn apart bij te bestellen.

Extra informatie

Productcode L8829-8827
Serie Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie met natuurkleuren. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Alternatieve producten