Glasnuggets

Ontdek Ambachtelijk Vervaardigde Glasnuggets voor Verbluffende Tiffany Glasprojecten

Ben je bezig met een Tiffany glasprojecten? Onze schitterende glasnuggets en pebbles zijn de perfecte aanvulling voor jouw artistieke uitingen in de Tiffany-techniek. Deze glas'druppels' hebben een platte bodem en worden ambachtelijk vervaardigd door middel van glasfusing, waardoor dit glas een bolling heeft. Hiermee vormen ze een subliem tintje voor Tiffany glascreaties en brengt het ook jouw kunstwerken tot leven. Glasnuggets en pebbles zijn veelzijdig en lenen zich voor diverse decoratieve toepassingen, zoals Tiffany lampen, ramen, glasmozaiek, ogen en meer. Dankzij de opvallende kleuren en glanzende afwerking geven ze een unieke uitstraling aan elk Tiffany glasproject.

4 product(en)

per pagina

4 product(en)

per pagina

Glasnuggets worden vervaardigd door middel van glasfusing, een ambachtelijke techniek waarbij kleine stukken vierkant glas op hoge temperaturen worden samengesmolten. Dit proces resulteert in ronde, glanzende glasnuggets die perfect zijn voor glaskunstprojecten. Belangrijk om te weten is dat traditionele houtlijm/PVA-mozaïeklijm niet geschikt is voor het bevestigen van glasnuggets in Tiffany glasprojecten. Voor een duurzame hechting dien je gebruik te maken van siliconenlijm of speciale glasmozaïeklijm. Als je de Tiffany-techniek toepast, kun je glasnuggets omwikkelen met koperfolie en verwerken.

Bij Foka Glas in Lood bieden we een uitgebreid assortiment glasnuggets en pebbles in allerlei kleuren en maten. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer gewone glasontwerpen tot betoverende kunstwerken met onze glasnuggets en pebbles. Bestel vandaag nog online, met prijzen die beginnen vanaf slechts 10 stuks.

Betreed de fonkelende wereld van glasnuggets en laat jouw Tiffany glasprojecten schitteren!