Maatwerk

Heeft u een bijzondere vraag? Wij denken graag met u mee. Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een offerte en digtiale tekening, zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren. Bij alle ramen ontvangt u de beste prijs- en kwaliteitsgarantie.

Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden. 

Glassoorten 
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.

Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.

21 product(en)

per pagina

21 product(en)

per pagina