Kunstvormen

Heeft u een bijzondere vraag voor een maatwerk ontwerp in glas-in-lood of Tiffany? Wij bij Foka denken graag met u mee. Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een offerte en digtiale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren. Bij alle ramen ontvangt u de beste prijs- en kwaliteitsgarantie. In ons atelier is alles mogelijk. 

Wil je ook zoiets moois? Leuk! Neem meteen contact met ons op en we gaan graag met u aan de slag. Onze winkel is elke dag geopend. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor persoonlijk contact of een e-mail sturen naar info@fokaglasinlood.nl We staan graag voor u klaar.

Meer informatie

U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger? Dan bevestigen wij haakjes en een ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden. 

Glassoorten 
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.

Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.

Producten bestellen? Klik snel verder naar de volgende pagina.