Workshops

Sinds 1985 geeft Foka eendaagse workshops. Foka leert u de glastechnieken glas-in-lood, tiffany en brandschilderen tijdens een workshopdag op de meest praktische manier. Ervaring is niet nodig: Na één dag cursus kunt u gegarandeerd zelfstandig aan de slag met de techniek als hobby of professioneel! Cursisten komen uit heel Nederland en omstreken om de techniek te leren. 

Foka schreef ook twee professionele instructieboeken voor hobbyisten. U leert alles over de glas-in-lood of Tiffanytechniek. Oprichtster -Clarien Foolen- vertelt u in haar boeken alles over de technieken en laat u zien hoe u zelf een raam of lamp maakt. Het is een goede voorbereiding op een workshop en bruikbaar als naslagwerk.

14 product(en)

per pagina

14 product(en)

per pagina

Complete doe-het-zelf-instructies

Glas-in-lood

Complete instructie

Tiffany

Complete instructie

Brandschilderen

Complete instructie

Vanaf nu online. Helemaal gratis!
Dé profesionele video-instructie van Foka. Clarien Foolen legt u stap voor stap uit hoe u aan de slag kunt met glas-in-lood, Tiffany en Brandschilderen. U leert het met behulp van deze dvd op de juiste en meest eenvoudige manier (!) Clarien Foolen is ook bekend van de boeken 'Glas-in-loodramen Maken' en 'Werken met Tiffany'. Beide boeken zijn geschreven na aanleiding van deze professionele instructie-dvd. De boeken en dvd hebben eenzelfde opzet en opbouw als de eendaagse workshops die door Foka worden gegeven. De dvd en boeken dienen ook als voorbereiding op een workshop en als naslagwerk. Op deze DVD staan ook een aantal glas-in-loodramen afgebeeld met tips. Een echte aanrader als voorbereiding en naslagwerk voor de workshop!