Agaatschijven

Agaatschijven bestaan in allerlei soorten en maten. Agaat is een natuursteen die zijn oorsprong vind in Brazilië. Tegenwoordig zijn er ook gekleurde agaatschijven die voor een speels effect in Glas-in-lood en Tiffany zorgen. De agaat edelstenen bij Foka komen rechtstreeks uit de natuur en zijn eventueel gekleurd. Alle agaat stenen zijn uniek omdat het een natuurproduct is.

  • Maat S circa 15 gram 20x60mm (0,02m²)
  • Maat M circa 35 gram 45x90mm (0,04m²)
  • Maat L circa 65 gram 60x100mm (0,06m²)
  • Maat XL circa 70 gram 70x120mm (0,08m²)


ACTIE vanaf 5 korting 10%, vanaf 10 korting 20% (mixen mogelijk, korting in winkelwagen zichtbaar)

Deze gekleurde en natuurlijke agaatschijven bij Foka zijn allemaal uniek van stuk en zijn te bestellen in verschillende kleuren en maten. Agaat is een natuursteen die zijn oorsprong vind in Brazilië waar ook veel andere edelstenen vandaan komen. Agaat heeft een helende werking. De agaat edelstenen van Foka komen rechtstreeks uit de natuur en zijn eventueel gekleurd. Zo kun je bij ons terecht voor roze agaatschijven, paarse agaatschijven, blauwe agaatschijven, naturel agaatschijven en nog veel meer. De agaatschijven zijn circa 4 mm dik en hebben een ruwe afwerking aan de zijkant. Dit maakt de agaatschijven ideaal om te verwerken in kunstwerken van Tiffany of glas-in-lood.

Kleuren

  • Turquoise agaatschijven kleuren blauw als ze niet tegen het licht gehouden worden.
  • Groene agaatschijven kleuren turquoise als ze niet tegen het licht gehouden worden.
  • De kleur agaatschijven zijn door een chemisch proces geverfd. De kleuren kunnen verbleken in langdurig zonlicht of door vocht. Met name de kleuren: roze, paars, turquoise.

24 product(en)

per pagina

24 product(en)

per pagina