Ramen-Deuren

Foka is sinds 1985 dé specialist voor glas-in-loodramen in woonhuizen. Elk glas-in-loodraam maken wij in eigen atelier. Bekijk in de showroom de vele voorbeeldenramen en zie in het atelier hoe de ramen gemaakt worden. Bij Foka in de winkel ontdekt u alle mogelijkheden. Om uw favoriete kleurencombinatie te maken zijn er glasmonsters beschikbaar. U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u een glas-in-loodraam door FOKA laten maken, dan bent u verzekerd van het mooiste glas-in-lood-ontwerp, de beste kwaliteit én beste prijs. Foka werkt ook samen met specialisten in kozijnen, deuren, raamdecoraties en glaszetters. Foka levert en plaatst in heel Nederland.

Isolatieglas

Nagenoeg alle glas-in-loodramen voor buiten worden ingebouwd in dubbelglas. De voordelen: warmte- en geluidsisolatie, inbraakpreventie, onderhoudsvriendelijk en geen condensvorming. Kies voor glas-in-lood in dubbelglas of isolatieglas met één zijde structuurglas. Omdat we alle kleuren glas op voorraad hebben werken we met snelle levertijden. We werken met Ben Evers, de beste producent van isolatieglas in Nederland. Gepatineerd lood is zwart van kleur en wordt ingebouwd in een zwart kader voor een optimale uitstraling van het glas-in-lood. Ongepatineerd lood heeft zilvere kruispunten en wordt ingebouwd in een zilver kader.

Meer informatie

Vraag ook naar de uitgebreide catalogus met honderden ramen of kijk op onze Pinterest-pagina voor heel veel inspiratie. Kies uit deze glas-in-loodpatronen of laat een ontwerp op maat maken. Voor productie wordt ieder gewenst ontwerp in de juiste verhoudingen en kleuren getekend. Als u een digitale foto aanlevert van de situatie, dan verwerken wij het ontwerp in uw foto. U ziet dan meteen de werkelijke uitstraling. Lees meer.... Plan uw bezoek U kunt bij Foka terecht tijdens openingstijden. Er is altijd een expert aanwezig om u te helpen. De beste tijd om ons te bezoeken is doordeweeks. Het atelier is dan ook geopend waar u ramen gemaakt ziet worden. Tijdens het weekend kan het druk zijn in de winkel. Wilt u toch in het weekend komen? Maak dan bij voorkeur een afspraak. FOKA maakt glas-in-loodramen voor: binnendeuren, zoals kamer-en-suite schuifdeuren; Buitendeuren zoals een voordeur of zijramen; Buitenramen zoals bovenlichten, erkers en dakkapellen; Kunststof kozijnen en houten kozijnen; Serres en lichtstraten, raamhangers en voorzetramen.

Een kijkje in onze winkel

Een glas-in-loodraam zetten

Reparatie van een tiffanylamp

Een groots raam plaatsen