Logo's en symbolen

Wil jij ook jouw logo in glas-in-lood? Bij Foka maken we op maat gemaakte glas-in-loodramen met je bedrijfslogo's en symbolen, zoals een familiewapen, en geboortegeschenken. Glas-in-lood logo's en symbolen voegen niet alleen een unieke esthetische waarde toe aan je ruimte, maar ze dragen ook bij aan de merkidentiteit en uitstraling van je bedrijf. Het ambachtelijke karakter van glas-in-lood geeft een tijdloze en authentieke uitstraling, waardoor je logo of symbool een opvallend kunstwerk wordt.

Het creëren van een glas-in-lood logo biedt de mogelijkheid om jouw merk op een artistieke en memorabele manier te presenteren. Het licht dat door het gekleurde glas schijnt, voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor het een betoverend effect krijgt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo op kantoor, een familiewapen in huis, of een speciaal symbool op een unieke locatie, glas-in-lood brengt jouw visie tot leven. Klik hier om je maatwerk glas-in-lood te bestellen.

Meer informatie

Maatwerk
Houdt u van strak of juist klassiek? Wij vinden altijd een ontwerp in uw stijl. Foka heeft een overzicht van alle mooiste en meestgebruikte glas-in-loodpatronen. Wij maken voor productie altijd een digitale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren.
Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden.
Glassoorten
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.
Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.

Producten bestellen? Klik snel verder naar de volgende pagina.