Logo's en symbolen

Hier ziet u allerlei andere voorbeelden van glas-in-loodtoepassingen, zoals in een dakraam of bij de veranda. Logo's en symbolen van uw bedrijf in een glas-in-loodraam? Foka maakt het! Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een passende tekening. Buitenramen worden gekit. Optioneel kunnen we ramen patineren zodat het meteen een authentieke uitstraling heeft. Bij buitenramen raden wij patineren af omdat de ramen natuurlijk zullen verouderen. Offerte-aanvragen? Klik hier.

Wil je ook zoiets moois? Leuk! Neem meteen contact met ons op en we gaan graag met u aan de slag. Onze winkel is elke dag geopend. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor persoonlijk contact of een e-mail sturen naar info@fokaglasinlood.nl We staan graag voor u klaar.

Meer informatie

Maatwerk
Houdt u van strak of juist klassiek? Wij vinden altijd een ontwerp in uw stijl. Foka heeft een overzicht van alle mooiste en meestgebruikte glas-in-loodpatronen. Wij maken voor productie altijd een digitale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren.
Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden.
Glassoorten
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.
Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.