Instructieboek Glas-in-lood

Het boek Glasinloodramen maken. De musthave voor elke beginnende glazenier. Professionals en hobbyisten. Softcover, uitgebracht door Cantecleer en geschreven door Foka. Dit boek verteld precies hoe je glas-in-lood maakt. Als je handig bent kun je zelfstandig met het instructieboek aan de slag.
€ 19,95

Details

Stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe een glas-in-loodraam wordt ontworpen, het glas gesneden, en hoe het lood wordt gezet. In het boek zijn ook diverse eenvoudige patronen opgenomen als oefening en ter inspiratie. Geschreven door de oprichtster van Foka, Clarien Foolen. Na uitgebreide informatie over gereedschappen, glassoorten en andere materialen wordt stap voor stap de werkwijze uitgelegd en toegelicht met werktekeningen en duidelijke kleurenfoto's. In het boek zijn ook diverse eenvoudige patronen opgenomen als oefening en ter inspiratie. Een praktisch leerboek en het inspireert tot meteen zelf beginnen. 

Recensie: "Handleiding voor het maken van glas-in-lood ramen. Na uitgebreide informatie over gereedschappen, glassoorten en andere materialen wordt stap voor stap de werkwijze uitgelegd en toegelicht met werktekeningen en duidelijke kleurenfoto's. Een drietal ramen, in oplopende graad van moeilijkheid, wordt beschreven. De auteur is ervaren in het maken van glas-in-lood en in het les geven daarin. Met name door dat laatste is het een prima leerboek. Het boek inspireert tot meteen zelf beginnen" . 

 

Extra info: Dit boek is geschreven door de oprichtster van Foka Clarien Foolen, op verzoek van uitgeverij Cantecleer.

Merk Foka

Alternatieve producten

Startpakket Glas-in-lood

Startpakket Glas-in-lood

van: € 0,00

tot: € 2.119,65