Wandlamp-leeslamp Bloem

De armatuur is gemaakt om direct op het lichtpunt aan te sluiten. Twee meter snoer met tussenschakelaar en stekker zijn apart bij te bestellen. Het ophangsysteem en het kapje kunt u ook apart bestellen.
€ 180,50

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkapje Bloem Ø 27cm   +€ 112,50
Wandlamp armatuur   +€ 68,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Prachtige rijkelijke uitstraling door de ronde vormen en kleurencombinaties; beige, bruin, rood en turquoise details. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Victorian Ocean-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Deze wandlamp is uitermate geschikt als leeslamp. De lamp kan ook andersom bevestigd worden. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. De armatuur is gemaakt om direct op het lichtpunt aan te sluiten. Twee meter snoer met tussenschakelaar en stekker zijn apart bij te bestellen.

Extra informatie

Productcode L8829-8828
Serie Deze Tiffany-lamp is een prachtig charmant ontwerp door de combinatie van ronde vormen, de bloemen en het glas. Het cognackleurige glas is semi-transparant zodat er veel licht doorheen komt. Deze lamp is onderdeel van de Bloem-serie. De Bloem-serie is de meest populaire Tiffany-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Alternatieve producten