Voorzetramen & raamhangers

Houdt u van strak of juist klassiek? Wij vinden altijd een ontwerp in uw stijl. Weet u al wat u wilt of bent u creatief, dan kunt u ook zelf een ontwerp aanleveren. Foka heeft een overzicht van alle mooiste en meestgebruikte glas-in-loodpatronen. Wij maken altijd vooraf een digitale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. Bij alle ramen ontvangt u de beste prijs- en kwaliteitsgarantie. 

Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden.

Glassoorten
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.

Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.

Product 1 tot 24 van 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 24 van 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2