Binnendeuren

Foka maakt maatwerk glasinloodramen voor binnendeuren. Ook werken we in de winkel samen met deurenfabrieken en timmerbedrijven voor deuren. Een complete binnendeur koopt u dus in onze winkel met eigen atelier. Of kijk online op onze speciale website voor glasinlooddeuren. Hier bestelt u eenvoudig en snel een deur online. 

Bekijk onze Glasinlooddeuren.nl

Meer informatie

Een binnendeur met glas-in-lood maakt de ruimte meteen sfeervol. Een binnendeur met jaren-dertig patroon of juist een strak glas-in-looddeur. Foka maakt binnendeuren voor alle woontypes. Vooral als er veel licht in de omgeving is vormen glas-in-looddeuren een bijzondere sfeervolle eye-catcher. Op deze pagina ziet u een voorbeeld van glas-in-lood als binnendeur.

Hier ziet u een voorbeeld van glas-in-lood als binnendeur. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk. Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een passende tekening. Enkele buitenramen worden gekit. Tegenwoordig worden bijna alle bovenlichten ingebouwd in dubbelglas. Optioneel kunnen we ramen patineren zodat het meteen een authentieke uitstraling heeft. Vooral bij ramen in dubbelglas is dit aan te raden.

Maatwerk
Houdt u van strak of juist klassiek? Wij vinden altijd een ontwerp in uw stijl. Foka heeft een overzicht van alle mooiste en meestgebruikte glas-in-loodpatronen. Wij maken voor productie altijd een digitale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren.

Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden. 

Glassoorten 
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.

Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.