Binnendeuren

Foka vervaardigt op maat gemaakte glasinloodramen voor binnendeuren. Daarnaast werken we nauw samen met deurenfabrieken en timmerbedrijven voor een uitgebreid assortiment deuren. Ontdek complete binnendeuren in onze winkel met eigen atelier. Bekijk ook ons online aanbod op de speciale website voor glasinlooddeuren, waar je eenvoudig en snel je deur online kunt bestellen. Interesse? Klik hier om maatwerk glas-in-lood te bestellen.

Bekijk onze Glasinlooddeuren.nl

Ontdek Meer

Geef jouw ruimte direct een sfeervolle touch met een glas-in-lood binnendeur van Foka. Of je nu gaat voor een jaren-dertig patroon of een strakke glas-in-looddeur, Foka creëert binnendeuren die perfect passen bij jouw stijl. Vooral in goed verlichte kamers zijn onze glas-in-looddeuren opvallende eyecatchers. Hier zie je een voorbeeld van glas-in-lood toegepast op een binnendeur.

Kijk hier naar een voorbeeld van glas-in-lood op een binnendeur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef ons jouw afmetingen en gewenste stijl door, en wij maken een passende tekening. Sommige buitenramen worden gekit. Tegenwoordig plaatsen we bijna alle bovenlichten in dubbelglas. Overweeg ook onze optionele patinering voor een direct authentieke uitstraling, vooral bij ramen in dubbelglas.

Maatwerk
Houd je van strak of klassiek? Foka heeft een overzicht van de mooiste glas-in-loodpatronen. Wij maken altijd een digitale tekening vóór de productie, zodat je een helder beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen, en kleurencombinaties. Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp aanleveren.

Techniek en Afwerking
Kies voor glas-in-lood of tiffany, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen worden (onzichtbaar) verstevigd met staallood. Voor raamhangers bevestigen wij haakjes en ketting aan je raam. Al onze ramen kunnen tussen dubbelglas worden geplaatst.

Glassoorten
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. Gebruik onze glasmonsters om thuis je favoriete kleuren te bepalen en de verschillende eigenschappen van het glas te ontdekken, zoals vertekening, transparantie, strepen, dikteverschillen of luchtbelletjes.

Dealers
Foka werkt nauw samen met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in jouw omgeving en ontdek de mogelijkheden voor samenwerking op het gebied van maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas.

Producten bestellen? Klik snel verder naar de volgende pagina.