Bovenlichten

Laat je inspireren door de unieke uitstraling van glas-in-lood bovenlichten bij Foka Glas-in-lood. Bovenlichten zijn meer dan alleen lichtdoorlatend, met glas-in-lood wordt de ruimte verrijkt met een kunstwerk met stijl en karakter. Elk ontwerp is maatwerk, alle ramen worden in ons eigen atelier gemaakt. Daarbij zetten we het glas-in-loodramen ook tussen isolatieglas, zodat de ruimte goed geïsoleerd is. Laat je hieronder inspireren in alle mogelijkheden en start met je aanvraag. Klik hier om jouw maatwerk bovenlichten te bestellen.

 
Meer informatie

Maatwerk
Houdt u van strak of juist klassiek? Wij vinden altijd een ontwerp in uw stijl. Foka heeft een overzicht van alle mooiste en meestgebruikte glas-in-loodpatronen. Wij maken voor productie altijd een digitale tekening zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp, de verhoudingen en kleurencombinaties. U kunt uiteraard ook een eigen ontwerp aanleveren.
Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden.
Glassoorten
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.
Dealers
Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in uw omgeving.

1 product(en)

per pagina

1 product(en)

per pagina