Glassnijder Toyo (beste keus) *

Glassnijder Toyo TC10
€ 27,95

Productbeschrijving

Details

De glassnijder die Foka altijd gebruikt. Deze glassnijder heeft een reservoir dat gevuld wordt met snijolie. Tijdens het snijden zorgt de druk op de snijder ervoor dat de snijolie in de snede loopt, waardoor het glas gemakkelijk breekt. Het wieltje is van hardmetaal en kan dus wel tegen een stootje. Daarom is deze glassnijder duurzaam in tegenstelling tot vele anderen. Door de uitstekende kwaliteit en de lange levensduur van dit gereedschap is het een hele goede aankoop.

Gebruikstips:

  1. Het gebruik van snijolie adviseren wij vooral voor het begin en als u niet zoveel snijdt. Het grote voordeel van snijolie is dat het wieltje van de glassnijder iets soepeler draait en daardoor beter contact maakt met glas. Voor goede kwaliteitsglassnijders zoals de Toyo is de snijolie niet noodzakelijk. Als u dus een ervaren glassnijder bent werkt de glassnijder ook goed zonder snijolie (Foka gebruikt zelf de TC10 en zelden met snijolie).
  2. Gebruikt u snijolie, vul het olie reservoir met één pipetinhoud. Als u er namelijk teveel indoet heeft u meer kans op het lekken van olie. U kunt ook de glassnijder even in de olie dompelen ipv het reservoir te vullen
  3. Bewaar de glassnijder rechtop, bijvoorbeeld in een appelmoespotje en een papiertje of washandje eronder.

* Dit product zit in het complete pakket.

Bekijk hieronder de demonstratie van het glassnijden en het gebruik van de driepuntstang (1:22), glasbreektang (2:10) snijliniaal (2:25) en strokensnijder (3:05) . Totale duur 3:41minuten. Ziet u de video niet? Klik dan hier.

 

Glassnijder Toyo (beste keus) *.

  • Prijs: € 27,95 - Op voorraad
  • Brand: Toyo

Extra informatie

Extra informatie

Productcode 101
Glastechniek Glas-in-lood, Tiffany, Glasfusing

Alternatieven

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: