Compleet Glas-in-lood pakket

Dit pakket is speciaal samengesteld voor de beginnende doe-het-zelver en bevat de alle gereedschappen voor glas-in-lood. Alle geselecteerde producten zijn onmisbaar. Daarbij hebben we ook een aantal suggesties welke glas-in-loodmaken nog gemakkelijker maken. Op deze manier kunt u binnen een handomdraai aan de slag met dit mooie ambacht en zult u niets missen. De keuze voor loodprofielen en glas zijn afhankelijk van wat u maakt. Daarom zit dit niet in het pakket en kunnen loodprofielen en glas apart besteld worden.

van: € 18,89

tot: € 1.972,39

Prijs zoals getoond: € 0,00

  • ...

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Dit pakket is speciaal samengesteld voor de beginnende doe-het-zelver en bevat de beste gereedschappen. Goed gereedschap is het halve werk, daarom adviseren wij alleen A-kwaliteit materialen, zowel voor de hobbyist als de doe-het-zelver.

Gratis

Bij bestelling van een compleet pakket t.w.v. minimaal 350 euro kunt u kiezen uit twee producten: of het instructieboek glasinloodramen maken of 9 plaatjes floatglas en 1 lengte H8, waarmee je het eerste werkstuk kunt maken.

Aanvulling glas-in-loodpakket voor tiffanytechniek

Wilt u ook alles hebben in huis hebben om de tiffany te kunnen beoefenen? Bestel dan samen met dit pakket ook de "aanvulling voor tiffany".

Thuis les krijgen van onze experts? Bekijk hier onze instructievideo's. 

 

Extra informatie

Glastechniek Glas-in-lood

Alternatieve producten

Compleet Tiffany pakket

Compleet Tiffany pakket

van: € 27,69

tot: € 1.941,19

Compleet Brandschilderen

Compleet Brandschilderen

van: € 2,97

tot: € 290,56