Plafondschaal Leaf

Bijzondere lamp van gekleurd glas. Lees hieronder meer.
€ 148,00

Productbeschrijving

Details

Plafondlamp Tiffany compleet Ø 38cm. Deze plafondlamp hangt los van het plafond wat extra veel lichtopbrengst geeft. De ruimte tussen lamp en plafond is naar eigen wens te variëren. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Deze Tiffany-lamp is gemaakt met klassieke kleuren en een rustig terugkerend patroon is dit één van de meest tijdloze ontwerpen. De roodbruine glazen nuggets werken als prisma's, wat zorgt voor bijzondere lichtreflecties wanneer de lamp aan is. Deze lamp is onderdeel van de Leaf-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Extra informatie

Voorraad Beperkt leverbaar, verwacht op 15-3-2021
Productcode L5547
Afmeting 38x19cm
Fitting Kleine fitting 2x (E14)
Serie Deze Tiffany-lamp is gemaakt met klassieke kleuren en een rustig terugkerend patroon is dit één van de meest tijdloze ontwerpen. De roodbruine glazen nuggets werken als prisma's, wat zorgt voor bijzondere lichtreflecties wanneer de lamp aan is. Deze lamp is onderdeel van de Leaf-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Deze plafonniere geeft een prachtig diffuus licht, doordat het lichtpunt helemaal is afgesloten. De glazen Tiffany-kap zit verzonken in de sierlijke plafondschaal. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Alternatieve producten

Plafondschaal Blok

Plafondschaal Blok

€ 161,00
Plafondschaal Garden

Plafondschaal Garden

Normaal: € 210,00

Nu € 189,00

Plafondschaal Ocean

Plafondschaal Ocean

Normaal: € 205,00

Nu € 184,50

Plafondschaal Victorian Flower

Plafondschaal Victorian Flower

Normaal: € 219,00

Nu € 197,10

Plafondschaal Libelle Nature

Plafondschaal Libelle Nature

Normaal: € 226,00

Nu € 203,40