Plafondlamp 'mandje' Vlinder Filigrain

Deze plafondlamp hangt aan een verstelbare ketting. Een ware eyecatcher. Lees hieronder meer.
€ 406,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkap Vlinder Filigrain 50cm   +€ 289,00
Plafondlamp armatuur mandje/uplight (3xE27) 100cm   +€ 117,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Details

Een sierlijke lichtkleurige Tiffany-lamp met klassieke kleuren en een bruine rand. De glazen nuggets werken als prisma's. Geniet van de sfeer thuis met deze prachtige tiffanylamp. Doordat het lichtpunt naar boven schijnt wordt heel de ruimte sfeervol verlicht. De ketting en de lampenkap zijn heel eenvoudig te monteren en te verstellen. Een prachtige toepassing voor boven de salontafel of in een hal. Deze lamp staat prachtig in ieder interieur. De lamp liever in het echt zien? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Voorraad Beschikbaar
Productcode L8842-5345
Afmeting doorsnede 50cm
Serie Een sierlijke lichtkleurige Tiffany-lamp met klassieke kleuren en een bruine rand. De glazen nuggets werken als prisma's, wat zorgt voor warme lichtreflecties. Het glas is licht gebogen. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Vlinder Filigrain-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Deze plafondlamp hangt los van het plafond wat extra veel lichtopbrengst geeft. De ruimte tussen lamp en plafond is naar eigen wens te variëren. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Alternatieve producten