Plafondlamp Libelle Classic 40cm

Deze Tiffany-lamp is sierlijk door zijn eenvoudig patroon met lichte kleuren. Deze plafondlamp kan op twee manieren bevestigd worden loshangend of strak tegen het plafond.

van: € 289,30

tot: € 295,30

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkap Libelle Classic Ø 40cm   +€ 249,30

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Deze plafondlamp kan op twee manieren bevestigd worden: Loshangend van het plafond wat extra veel lichtopbrengst geeft. De ruimte tussen lamp en plafond is naar eigen wens te varieren. Inclusief ophangsysteem. <li>Vast tegen het plafond. Bij grote lampenkappen (50 cm) adviseren wij de plafondlamp vast tegen het plafond te hangen.</li> </ol>

Extra informatie

Voorraad Beschikbaar
Productcode L1101-96
Afmeting Doorsnede 40 cm
Serie Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Deze plafondlamp hangt los van het plafond wat extra veel lichtopbrengst geeft. De ruimte tussen lamp en plafond is naar eigen wens te variëren. Inclusief ophangsysteem. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.