Loodprofiel U6mm

Prijs per 2 meter. Vanaf 20-lengtes (mix) 10% korting. U-loodprofielen hebben een lengte van 2 meter. Dit lood wordt gebruikt als randlood. U6-lood wordt standaard opgerold, maar wij adviseren om dit lood in een koker te verzenden.
€ 4,50

Productbeschrijving

Details

Dit lood wordt gebruikt als randlood. Lengte loodprofiel is 2 meter. U6 kan slecht opgerold worden, het is beter om er een koker bij te bestellen.|
Kist 50 kg: Foka heeft alle loodprofielen ruimschoots op voorraad. Naast losse lengtes kunt u ook per kist bestellen. Een kist bevat 50 kg. De inhoud met H8-lood is circa 156 lengtes en H6 187 lengtes. Loodkisten staan in de webwinkel als apart product vermeld. Voor een kist ontvangt u 15% korting.
Bewaartip: Lood kunt u het beste vochtvrij bewaren.Schaf een pvc-pijp aan met een schroefdop van circa 10 cm doorsnede & 2.10 m lengte.
Winkelkorting: In de winkel ontvangt u bij afname van 20 lengtes en meer 10 % korting. Tip: Haalt u lood in de winkel op? Neem een pvc-pijp mee zodat het loodrecht blijft tijdens het vervoer.

Let op: indien u lood bestelt dat in een koker wordt verzonden, gaat al het lood automatisch mee met deze verzending.

Extra informatie

Glastechniek Glas-in-lood
Stap voor stap (inactief) Glas-in-lood zetten
Verzending Lood wordt opgerold.
Fabrikant Jansen-Buscher (JB-lood)

Alternatieve producten