Startpakket Glas-in-lood

Dit pakket is speciaal samengesteld voor de beginnende doe-het-zelver en bevat alle gereedschappen voor glas-in-lood. Wij hebben alle basisproducten die onmisbaar zijn, alvast voor u geselecteerd. Daarbij hebben we ook een aantal suggesties die het werken met glas-in-lood nog makkelijker zullen maken. Op deze manier kunt u binnen een handomdraai aan de slag met dit mooie ambacht en zult u niets missen. De keuze voor loodprofielen en glas zijn afhankelijk van wat u wilt gaan maken. Daarom zit dit niet in het pakket en kunt u de loodprofielen en het glas apart bestellen.

van: € 0,00

tot: € 2.089,70

Prijs zoals getoond: € 0,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Details

Dit pakket is speciaal samengesteld voor de beginnende doe-het-zelver en bevat de beste gereedschappen. Goed gereedschap is het halve werk, daarom adviseren wij alleen A-kwaliteit materialen, zowel voor de hobbyist als de doe-het-zelver.

Gratis

Bij bestelling van een compleet pakket t.w.v. minimaal 350 euro kunt een DIY pakketje erbij nemen met 9 plaatjes floatglas en 1 lengte H8, waarmee je het eerste werkstuk kunt maken. Met uitzondering van aankoop slijpmachines.

Aanvulling glas-in-loodpakket voor tiffanytechniek

Wilt u ook alles hebben in huis hebben om de tiffany te kunnen beoefenen? Bestel dan samen met dit pakket ook de "aanvulling voor tiffany".

Thuis les krijgen van onze experts? Bekijk hier onze instructievideo's. 

 

Glastechniek Glas-in-lood

Alternatieve producten

Startpakket Tiffany

Startpakket Tiffany

van: € 1,10

tot: € 1.713,95

Startpakket Brandschilderen

Startpakket Brandschilderen

van: € 5,95

tot: € 356,60