KERST WORKSHOP 6 december 2024

Exclusief kerstfacet. (Prijzen varieren van 10-40 euro)
Kijk hieronder bij bijpassende producten welk facet u graag gaat maken en bestel deze meteen mee, dan reserveren wij hem voor u. (WM21 en WM21GC alleen voor mensen met enige Tiffany ervaring)
€ 45,00

Details

Wil je ook zo'n mooi Kerst-raamhanger maken en heb je geen materiaal in huis? Schrijf je dan nu in voor onze kerstworkshop! Aanvang 10 uur. Je kunt deze leuke figuren dan bij Foka in elkaar zetten. Er is begeleiding aanwezig om je te helpen in het foliën, solderen, patineren en om de haakjes te bevestigen. 

Duur: De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen facet. Met de kleinste facetten -met het minst aantal glasdelen- bent je ongeveer 3 uur bezig. De grootste ster tot 5 uur. Eindtijd workshop 16.00 uur. Rond lunchtijd zorgen we voor een lekkere versnapering.

Kosten: Exclusief het glas, gelieve dit apart te bestellen
Inclusief: Materiaal, gereedschap, koffie/ thee, versnaperingen.
Exclusief: Facet naar keuze*

Let op: Deze workshop leert je niet de techniek. Het is er uitsluitend op gericht om het kerstfacet in elkaar te zetten.

* Tip: Heb je een voorkeur voor een Kerstfiguur? Reserveer nu al het Kerstfacet van uw keuze. Diverse figuren zijn namelijk maar beperkt verkrijgbaar. Op=op.

Kies bij het afrekenen voor de optie afhaal-toevoegen aan bestelling, dan leggen we je facet klaar bij de workshop.