T-hanglamp 2 lichts + lampenkapjes Bloem

Prachtig armatuur in diverse lengte. Geschikt voor meerdere lampenkapjes. Lees hieronder mee.

van: € 574,00

tot: € 594,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkapje Bloem Ø 27cm   +€ 112,50

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Deze Tiffany-lamp is een prachtig charmant ontwerp door de combinatie van ronde vormen, de bloemen en het glas. Het cognackleurige glas is semi-transparant zodat er veel licht doorheen komt. Deze lamp is onderdeel van de Bloem-serie. De Bloem-serie is de meest populaire Tiffany-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Prachtig armatuur in hoogte verstelbaar. Geschikt voor meerdere lampenkappen. Dit armatuur wordt in Nederland vervaardigd, authentiek en klassiek ambachtswerk. Herkenbaar aan de feilloze afwerking.

Extra informatie

Voorraad Beschikbaar
Productcode L8828-OTL
Serie Deze Tiffany-lamp is een prachtig charmant ontwerp door de combinatie van ronde vormen, de bloemen en het glas. Het cognackleurige glas is semi-transparant zodat er veel licht doorheen komt. Deze lamp is onderdeel van de Bloem-serie. De Bloem-serie is de meest populaire Tiffany-serie. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Prachtig armatuur in hoogte verstelbaar. Geschikt voor meerdere lampenkappen. Dit armatuur wordt in Nederland vervaardigd, authentiek en klassiek ambachtswerk. Herkenbaar aan de feilloze afwerking.

Alternatieve producten

T-hanglamp 2 lichts + lampenkapjes Libelle Nature

T-hanglamp 2 lichts + lampenkapjes Libelle Nature

van: € 642,40

tot: € 662,40

T-hanglamp 2 lichts + lampenkapjes Art Deco Arrow

T-hanglamp 2 lichts + lampenkapjes Art Deco Arrow

van: € 539,80

tot: € 559,80