T-hanglamp 2 lichts-lampenkapjes Libelle Nature

Prachtig armatuur in diverse lengte. Geschikt voor meerdere lampenkapjes. Lees hieronder meer.

van: € 620,10

tot: € 638,10

Prijs zoals getoond: € 0,00

Lampenkapje Libelle Nature 25cm   +€ 153,00

Prijs zoals getoond: € 0,00

Details

Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie met natuurkleuren. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas. Prachtig armatuur in hoogte verstelbaar. Geschikt voor meerdere lampenkappen. Dit armatuur wordt in Nederland vervaardigd, authentiek en klassiek ambachtswerk. Herkenbaar aan de feilloze afwerking.
Voorraad Beschikbaar
Productcode L8827-OTL
Serie Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie met natuurkleuren. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Prachtig armatuur in hoogte verstelbaar. Geschikt voor meerdere lampenkappen. Dit armatuur wordt in Nederland vervaardigd, authentiek en klassiek ambachtswerk. Herkenbaar aan de feilloze afwerking.

Alternatieve producten

T-hanglamp 2 lichts-lampenkapjes Bloem

T-hanglamp 2 lichts-lampenkapjes Bloem

van: € 549,90

tot: € 567,90

T-hanglamp 2 lichts-lampenkapjes Art Deco Arrow

T-hanglamp 2 lichts-lampenkapjes Art Deco Arrow

van: € 513,90

tot: € 531,90