Voorzetraam / raamhanger modern (maatwerk)

€ 275,00
  • Vanaf 2 voor € 245,00 per stuk. (bespaar 11%)

Details

Let op: 

  1. Dit betreft een voorbeeld, zoals wij dit raam eerder hebben uitgevoerd in opdracht.
  2. Maatvoering tot 0,35m2 is flexibel.
  3. Ook de kleuren kunt u zelf kiezen.
  4. Voor een andere glassoort kan een kleine toeslag gelden.
  5. Levertijd gemiddeld 4-6 weken (of anders in overleg).

Wij maken voordat we het raam uitvoeren een tekening in uw verhouding en kleuren. Pas na goedkeuring gaan we in de slag in het atelier. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u in het opmerkingenveld aangeven wat uw wensen zijn, of bel ons gerust even om dit te overleggen.

Over FOKA

Foka heeft een grote keuze in raamhangers en voorzetramen:

- Tiffany-raamhangers geimporteerd (zeer voordelig geprijsd)
- Maatwerk uit eigen atelier. Informeer bij Foka, alles is mogelijk.
- Oude ramen, gereparareerd, vermaakt of origineel. Bekijk online een selectie of kijk in de showroom bij Foka.

We verstevigen voorzetramen met staallood, maken er haakjes en een ketting aan. Op deze website ziet u ook een aantal ramen en deuren uit onze voorraad. Nieuwe ramen maken precies zoals u wenst. Geef ons uw maten door en de gewenste stijl, dan maken wij een passende tekening. Wij kunnen nieuwe ramen patineren zodat het meteen een authentieke uitstraling heeft.

Techniek en afwerking
U kunt kiezen om uw ontwerp in glas-in-lood of tiffany te laten maken, met of zonder gebrandschilderd glas. Grote ramen verstevigen wij (onzichtbaar) met staallood. Wilt u een raamhanger, dan bevestigen wij haakjes en ketting aan uw raam. Alle ramen kunnen tussen dubbelglas geplaatst worden. 

Glassoorten 
Foka heeft honderden glassoorten op voorraad. U kunt kiezen uit allerlei structuren en vele kleuren. Om thuis uw favoriete kleuren te bepalen hebben wij glasmonsters beschikbaar. Met de glasmonsters ontdekt u ook de verschillende eigenschappen van het glas: vertekenend, transparant of niet-transparant. En met of zonder strepen, verschil in dikte of luchtbelletjes.

Productcode 1842
Verwacht Informeer naar beschikbaarheid