Ramen-Deuren

Wil je glas-in-lood online bestellen of kom je naar onze winkel? We verwelkomen je graag in onze kleurrijke wereld van glas-in-loodramen. Sinds 1985 maken wij op maat gemaakte glas-in-loodramen in ons eigen atelier. Bezoek onze ruime showroom en laat je inspireren door de voorbeeldenramen. In het open glasatelier kun je zelf zien hoe glas-in-lood op maat gemaakt wordt. Kies je glas-in-lood van FOKA, dan kun je rekenen op het mooiste ontwerp, de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Wij werken nauw samen met specialisten op het gebied van kozijnen, deuren, raamdecoraties en glaszetters om jouw visie tot leven te brengen. Foka levert en plaatst door heel Nederland. Ervaar bij Foka het unieke vakmanschap van op maat gemaakt glas-in-lood, waar creativiteit en expertise samenkomen. Klik hieronder voor meer informatie of start hier direct met je aanvraag: Klik hier om maatwerk glas-in-lood te bestellen.

Maatwerk glas-in-lood bestellen

Bij Foka worden 99% van de ramen op maat gemaakt, 100% naar eigen idee en wens van de jou, dus elk glas-in-loodraam is uniek! Heb jij een idee weermee we je kunnen helpen? Hieronder lees je hoe je een prijsopgave kunt aanvragen. Stuur je aanvraag naar info@fokaglasinlood.nl.

 1. Voorstelrondje
  Aangenaam, Wij zijn FOKA. We nemen je aanvraag persoonlijk in behandeling, want elke wens en situatie is uniek. Wat zijn je contactgegevens; woonplaats en telefoonnummer?
 2. Situatieschets
  Heb je een foto van het huis en de situatie? Wij houden van foto's. Hieronder zie je een paar foto's ter voorbeeld.
 3. Glasmaten
  Voor een prijsopgave hebben we graag maten. We hebben nog geen exacte maten nodig, een richtlijn is voldoende.
 4. Welke stijl zou je willen?
  Heb je al een ontwerp idee? Waar houd je van? Misschien is er een raam in huis of in de straat waar het op mag lijken? Dan kun je het ontwerp meesturen. Inspiratie vind je op onze pinterestborden.
 5. Glassoort kiezen
  Er is veel prijsverschil in glassoort, dus het is fijn als je zelf een idee hebt wat je wilt. Wil je transparant glas of niet transparant? Klik hier voor uitleg over glassoorten.
 6. Details
  Weet je ook al meer details? Zoals de gewenste afwerking?
  - Optioneel kunnen we glas-in-lood patineren zodat het lood meteen een authentieke donkere uitstraling heeft. De kleuren van het glas komen dan mooier tot zijn recht. Wij patineren 80% van onze projecten.
  - Ook kunnen wij ramen inbouwen in isolatieglas, zodat het glas-in-lood beschermd is en je huis geïsoleerd.
  - Is er een tijdsplanning om mee rekening te houden? Geef dat ook gerust alvast door.
  - Kom je het project ophalen of kunnen we je helpen met de montage of bezorging? Foka werkt veelvuldig met specialisten in kozijnen, deuren en raamdecoraties. Wij bieden samenwerking in maatvoering, ontwerp en plaatsing van het glas. Informeer bij Foka voor een geschikt adres in jouw omgeving.
 7. Prijsopgave
  We maken een prijsopgave met tekening of schets. Is dit goed, dan gaan we verder.
 8. De kleuren en werktekening
  Van elk raam wordt een maatwerk-tekening gemaakt. Ook kiezen we het soort glas en de glaskleuren. Je kunt hiervoor naar de showroom komen of wij kunnen glasmonsters opsturen. Jouw contactpersoon zal het hele project verzorgen, van prijsaanvraag naar werktekening.
 9. De realisatie
  Zodra het project klaar is ontvang je een bericht. We kunnen het resultaat bezorgen of het staat klaar voor afhaal, zodat jij eindeloos kan gaan genieten van het eindresultaat.
Voorbeelden

Hier zie je hoe we een voorbeeld in je situatie kunnen intekenen.

Aangeleverd ontwerp:

Situatie en eindresultaat: 

Bezoek onze showroom met atelier

Breng ons gerust een bezoek en neem een kijkje in ons open atelier. We adviseren om een afspraak hiervoor te maken, zodat we je aanvraag kunnen voorbereiden. Tijdens het winkelbezoek adviseren we over de mogelijkheden en helpen we in de keuzes. Heb je al een werktekening, dan kunnen we deze meteen aanpassen tijdens je winkelbezoek. Houd er rekening mee dat het tijdens een winkelbezoek niet mogelijk is om direct prijsaanvragen en tekeningen te maken.

Stuur je aanvraag naar info@fokaglasinlood.nl.