TipActie

Taurus 3 zaagmachine. incl handleiding NL

Deze compacte zaag-/slijpmachine zaagt de moeilijkste bochten die voorheen niet mogelijk waren. Dit dankzij de gepatenteerde ringzaag. Doordat de diamantzaag rond is, kan er heel gemakkelijk elke wenteling met het glas worden gemaakt. Dit in tegenstelling tot een lintzaag. De diamantzaag wordt automatisch met water gekoeld en heeft een lange levensduur. Ook bruikbaar als handzaag, door het zaaggedeelte los te maken van het apparaat. Extra gebruiksgarantie: Foka is meer dan 20 jaar ervaringsdeskundigen. In onze winkel kunt u deze zaagmachine uitproberen, en ook profiteert u van onze extra gebruiksgarantie van 1 jaar op alle verbruiksmaterialen, inclusief originele ringzaag. Inclusief Nederlandstalige handleiding, DVD, fabrieksgarantie en service.

Normaal: € 979,00

Nu € 879,00

Details

Taurus zaagmachine

Marmer zagen

 • Originele gepatenteerde Ring zaag (opgelet: Er zijn ook goedkope Chineese ringzagen, u ontvangt de originele Gemini-zaag).
 • Nederlandse handleiding (Exclusief, compleet vertaald).
 • EU stekker, 220v motor
 • Laatste versie, dus met geïntegreerde spot light, spatscherm, stabilisator voet, losse zaagklep met sponzen t.b.v. handzaag
 • Originele Taurus instructie-DVD
 • Twee jaar fabrieksgarantie
 • Lifetime support als Official supplier. Raadpleeg ook onze helpdesk:Taurus helpdesk

De Taurus snijdt de hardste materialen waaronder:

 • Glas
 • Tegels
 • Metalen zoals goud, zilver, messing, brons, aluminium, roestvrijstaal koper
 • Kunststoffen zoals Lucite plexiglascomposieten
 • Steen: alle soorten waaronder marmer en graniet

Alle ringzagen: lees meer

Standaard ringzaag

Voor algemeen gebruik in alle richtingen. Deze standaard zaag geeft u kracht en veelzijdigheid in alle materialen. Omdat de zaag rond is, kunt u in elke richting snijden. De diamantcoating van 360 graden zorgt ervoor dat de zaag feilloos snijdt tijdens het slijpen van de rand, waardoor de randen strak blijven.

Separating ringzaag

Voor een interne snede in alle richtingen. De zaag heeft dezelfde maat als de standaard zaag en heeft precies hetzelfde snijresultaat. Het verschil is dat deze “seperating” zaag is gemaakt van een roestvrijstalen draad. De draad en de koppeling is gecoat ter bescherming en soepele toepassing. Met de koppeling kunt u de ringzaag openen, doorschuiven, opnieuw bevestigen en interne inkepingen maken zonder toegangspunt.

Slim ringzaag

Voor de meest ingewikkelde ontwerpen in alle richtingen te gebruiken. De “Slim-zaag” biedt de meest ingewikkelde snijkwaliteiten van al onze ringzagen. Vanwege de kleine afmetingen van het Slim-blad, heeft het een groter vermogen om ingewikkelde ontwerpen te maken en is het ideaal bij het snijden van non-ferrometalen*, maar neemt tegelijkertijd de sterkte weg, zodat het alleen wordt aanbevolen als de grootte van de sneden van belang is.

Mega ringzaag

Voor sterke materialen. Vanwege zijn "traanvormige" vorm, is de Mega Blade onze sterkste zaag. Tot op heden heeft niemand er een kunnen breken. De zaag wordt NIET in alle richtingen gebruikt. Het is voornamelijk op de voor- en achterkant geslepen, dus gemaakt om alleen een curve te maken of recht gedeelte. Daarbij is de Mega-zaag is zo stug en sterk dat - bij geforceerd gebruik - de machine kan beschadigen. Houd dus de 'gouden regel' aan om de zaag het werk te laten doen; forceer het zagen niet.

Sicer ringzaag

Dunste zaag voor Taurus 3. Het snijblad is ideaal voor het verwijderen van de meest subtiele delen. Deze zaag geeft je de mogelijkheid om meer van je materiaal te besparen en als bijzaak snijdt het zelfs sneller dan elk van onze "ringbladen". Het wordt sterk aanbevolen voor gebruik met onze Super Slicer. De zaag van de snijmachine is vlak en geeft het kracht bij vooruit- en achteruitsnijden, hierdoor zal het snijden alleen van voren en van achteren plaatsvinden. Het afsnijden van de zijkanten zal niet alleen erg langzaam zijn, maar kan ook de tandwielen beschadigen.

Fine Dichroic

Alleen voor het snijden van dun dichroïsch glas. Dit blad heeft het populaire slanke bladontwerp met een fijn diamantgruis dat de delicate dichroïsche afwerking niet zal beschadigen! Werkt ook goed met iriserend gecoat glas, waardoor u ingewikkelde vormen met perfecte randen kunt vormen. Schone randen betekenen lagere temperaturen en snellere stooktijden voor oven gestookte juwelen. De sieraden hebben hiermee een verfijnde afwerking.

Uitleg vervangingsonderdelen: lees meer

Taurus-onderdelen

Problemen met de Taurus zaagmachine? Raadpleeg de helpdesk: Taurus Helpdesk.

Klik hier voor de fabriekssite Gemini (voor videos klik op het rode tabblad 'videos').

Productcode GEM1006EU
Glastechniek Glas-in-lood, Tiffany, Glasfusing
Merk Taurus