Tip

Glasreiniger Alco streeploos (500ml)

Alco is het ideale reinigingsmiddel voor professioneel en thuisgebruik. Alco reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Op basis van alcohol en zeer geschikt voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. Poets uw glas, banken, glazen kappen, afzuigkappen, schoenen, leren stoelen. Ook voor privégebruik van deuren, ramen enzovoorts.
€ 9,95
  • Vanaf 2 voor € 9,45 per stuk. (bespaar 6%)

Details

Alco is het ideale reinigingsmiddel voor professioneel en thuisgebruik. Alco reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Op basis van alcohol en zeer geschikt voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. Glas, banken, glazen kappen, afzuigkappen, zelfs schoenen, haarlak, leren stoelen. Ook voor privégebruik van deuren, ramen enzovoorts. Gebruik: dun innevelen (2x dun eventueel). Gebruik een droge doek van katoen, niet wassen met wasverzachter.

Product STREEPLOOS is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. STREEPLOOS reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Toepassing STREEPLOOS is zeer geschikt voor het snel en grondig reinigen van alle afwasbare oppervlakken en reinigt moeiteloos vingervlekken, nicotineaanslag, olie- en vetfilm, etc.

STREEPLOOS kan toegepast worden op:

 Zeilen  Deuren  Kozijnen  Bureau-/stoelpoten  Kantoormeubelen  White boards  Ruiten  Spiegels  Metaal  Formica  Lakwerk  Interieur  Tegels  RVS

Gebruiksaanwijzing/Dosering

STREEPLOOS op het te reinigen oppervlak sprayen en met een schone Alco Microdoek EXTRA of poetspapier schoonwrijven. Indien geen zekerheid bestaat over bestendigheid van het te reinigen oppervlak, altijd eerst op een onopvallende plaats testen.

www.cleanright.eu
Dit product voldoet aan de eisen van de Europese Charter voor Duurzaam Schoonmaken.

Biologisch afbreekbaar
De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. 

 

Product STREEPLOOS is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. STREEPLOOS reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Toepassing STREEPLOOS is zeer geschikt voor het snel en grondig reinigen van alle afwasbare oppervlakken en reinigt moeiteloos vingervlekken, nicotineaanslag, olie- en vetfilm, etc. STREEPLOOS kan toegepast worden op:  Zeilen  Deuren  Kozijnen  Bureau-/stoelpoten  Kantoormeubelen  White boards  Ruiten  Spiegels  Metaal  Formica  Lakwerk  Interieur  Tegels  RVS Gebruiksaanwijzing/Dosering STREEPLOOS op het te reinigen oppervlak sprayen en met een schone Alco Microdoek EXTRA of poetspapier schoonwrijven. Indien geen zekerheid bestaat over bestendigheid van het te reinigen oppervlak, altijd eerst op een onopvallende plaats testen. www.cleanright.eu Dit product voldoet aan de eisen van de Europese Charter voor Duurzaam Schoonmaken. Biologisch afbreekbaar De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Product STREEPLOOS is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. STREEPLOOS reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat. Toepassing STREEPLOOS is zeer geschikt voor het snel en grondig reinigen van alle afwasbare oppervlakken en reinigt moeiteloos vingervlekken, nicotineaanslag, olie- en vetfilm, etc. STREEPLOOS kan toegepast worden op:  Zeilen  Deuren  Kozijnen  Bureau-/stoelpoten  Kantoormeubelen  White boards  Ruiten  Spiegels  Metaal  Formica  Lakwerk  Interieur  Tegels  RVS Gebruiksaanwijzing/Dosering STREEPLOOS op het te reinigen oppervlak sprayen en met een schone Alco Microdoek EXTRA of poetspapier schoonwrijven. Indien geen zekerheid bestaat over bestendigheid van het te reinigen oppervlak, altijd eerst op een onopvallende plaats testen. www.cleanright.eu Dit product voldoet aan de eisen van de Europese Charter voor Duurzaam Schoonmaken. Biologisch afbreekbaar De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.

Glastechniek Glas-in-lood, Tiffany, Glasfusing
Merk Foka

Alternatieve producten