Slijpmachines

Met onze glasslijpmachines slijpt u moeiteloos alle soorten glas. Dankzij 35 jaar ervaring weet Foka voor u de beste keuze te maken en wij adviseren één van deze slijpmachine om eindeloos plezier van te hebben. Zowel in de winkel als in onze webwinkel hebben wij deze slijpmachine op voorraad.

 • Slijpmachine Kristall 1 *
  Onze eerste keus voor glas-in-lood; het slijpen, rechte en ronde vormen. De meest betrouwbare robuuste slijpmachine. Deze gaat levenslang mee voor professioneel en hobbymatig gebruik. Al 25 jaar in ons assortiment en er zijn zelden tot nooit klachten. Eenvoudig in gebruik en super van kwaliteit.
 • Slijpmachine Kristall 1S *
  Eerste keuze voor Tiffany; ideaal om veel mee te slijpen. De motor is net wat krachtiger dan de Kristall 1.
 • Slijpmachine The Grinder
  Uitzonderlijk hoogwaardig ontworpen en benoemd precisie-instrument voor de professionele artiest en even populair bij de veeleisende hobbyist die op zoek is naar uitgebreide en geavanceerde functies. Ervaar de robuuste kracht samen met een ultra-smooth en chip-free grind. Het heeft een slank en glad, eigentijds, onopvallend, gewaagd ontwerp met uitgebreide functies.

1 product(en)

per pagina

 • Taurus 3 zaagmachine

   

  Deze compacte zaag-/slijpmachine zaagt de moeilijkste bochten die voorheen niet mogelijk waren. Dit dankzij de gepatenteerde ringzaag. Doordat de diamantzaag rond is, kan er heel gemakkelijk elke wenteling met het glas worden gemaakt. Dit in tegenstelling tot een lintzaag. De diamantzaag wordt automatisch met water gekoeld en heeft een lange levensduur. Ook bruikbaar als handzaag, door het zaaggedeelte los te maken van het apparaat. Extra gebruiksgarantie: Foka is meer dan 20 jaar ervaringsdeskundigen. In onze winkel kunt u deze zaagmachine uitproberen, en ook profiteert u van onze extra gebruiksgarantie van 1 jaar op alle verbruiksmaterialen, inclusief originele ringzaag. Inclusief Nederlandstalige handleiding, DVD, fabrieksgarantie en service. LET OP: U dient nog te kiezen voor Transformator / omvormer USA naar EU ja of nee.

  Meer info

1 product(en)

per pagina