Grinder 2 slijpmachine

The Grinder 2 slijpmachine is een uitzonderlijk hoogwaardig ontworpen en benoemd precisie-instrument voor de professionele artiest en even populair bij de veeleisende hobbyist die op zoek is naar uitgebreide en geavanceerde functies. Ervaar de robuuste kracht samen met een ultra-smooth en chip-free grind. Het heeft een slank en glad, eigentijds, onopvallend, gewaagd ontwerp met uitgebreide functies.
Klik hier en ontvang een e-mail, zodra dit product weer op voorraad is.
€ 279,95

Details

Ontworpen voor ruimtebesparende efficiëntie en voorbeeldige prestaties, is THE GRINDER2 een geavanceerd hulpmiddel voor professionals, hobbyisten en klaslokalen met beperkte ruimte. Ondersteund door een superstille, krachtige motor met een koppel van 57 oz / in bij 4500 RPM; Trillingsdemping.

Kenmerken: Krachtige borstelloze gelijkstroommotor 4500 tpm 110-220 VAC voor universeel gebruik Laag profiel, modern design Trillingscontrole Ingebouwde accessoirelade

Inbegrepen functies: Verwijderbare waterbak, Watergolfstabilisator en ondersteuningssysteem, Accessoire lade, Everwear® Bit Guard, EZ-View® Windows & Lift Grid, Universele compatibiliteit, Het Aqua Flow System (geen spons nodig) 

 
Productcode 139
Voorraad Beschikbaar
Glastechniek Glas-in-lood, Tiffany, Glasfusing
Merk Techniglass

Alternatieve producten

Startpakket Glas-in-lood

Startpakket Glas-in-lood

van: € 0,00

tot: € 2.109,89