NieuwActie

Loodmes (Don Carlos - Solingen) *

Baanbrekend: Nu voortaan verkrijgbaar bij Foka voor een ultieme lage prijs. Het originele Don Carlos loodmes uit Solingen-Duitsland. De ultieme nummer 1 onder de loodmessen, wereldwijd. Let op: Er zijn vele loodmessen op de markt. Wij testen alle soorten loodmessen maar leveren alleen het origineel loodmes. Deze achterzijde is zacht en slaat het glas niet stuk. Daarom al meer dan 30 jaar onze eerste keus.

Normaal: € 39,95

Nu € 29,95

Productbeschrijving

Details

Dit loodmes heeft een kwalitatief hoogwaardig mes en staat garant voor jarenlang zorgenloos werken. Wij adviseren dit professionele mes voor iedere glas-in-loodmaker, professioneel of hobbyist. Dit mes roest niet. Door zijn combinatie van de ronde vorm en scherpe punt kunt u er veel handelingen mee verrichten. De achterkant, dat van lood is (en dus "zacht"), wordt gebruikt als hamer om het glas zonder beschadiging op zijn plaats te tikken en om de loodnagels te 'zetten'.

Let op: Er zijn vele loodmessen op de markt. Wij testen alle soorten loodmessen maar leveren alleen het origineel loodmes. Deze achterzijde is zacht en slaat het glas niet stuk. Daarom al meer dan 30 jaar onze eerste keus.

* Dit product zit ook in het complete starterspakket glas-in-lood.

Loodmes (Don Carlos - Solingen) *.

  • Prijs: € 29,95 - Op voorraad

Extra informatie

Extra informatie

Productcode 9216
Glastechniek Glas-in-lood

Alternatieven

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: