Hanglamp Nylon snoer Libelle Nature

Deze hanglamp brengt sfeer in uw ruimte. Doordat het lichtpunt naar beneden schijnt is de lamp ideaal boven een eettafel of salontafel als u het ook wilt gebruiken om te lezen. Inclusief nylon snoer en ophangsysteem. De nylon snoer is eenvoudig in te korten.
Stuur een bericht en informeer naar de levertijd.
€ 144,50

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Deze Tiffany-lamp is een prachtig charmant ontwerp door de combinatie van ronde vormen. Geniet van de sfeer thuis met deze prachtige tiffanylamp.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Productcode L8827-345
Serie Deze Tiffany-lamp, de ‘Dragonfly’, behoort tot een van de beroemdste ontwerpen. Het patroon is afgeleid van het origineel ontwerp van Louis Comfort Tiffany. De glazen nuggets werken als prisma's waardoor er een levendig spel van licht ontstaat. Deze Tiffany-lamp is onderdeel van de Libelle-serie met natuurkleuren. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.
Uitvoering Deze hanglamp brengt sfeer in uw ruimte. Doordat het lichtpunt naar beneden schijnt is de lamp ideaal boven een eettafel of salontafel als u het ook wilt gebruiken om te lezen. Inclusief ketting en ophangsysteem. De ketting is eenvoudig in te korten. Handgemaakt van authentiek Tiffany-glas.

Alternatieve producten

Hanglamp Bloem Ø 18cm

Hanglamp Bloem Ø 18cm

Normaal: € 174,00

Nu € 147,90

Hanglamp bol Vlindertuin

Hanglamp bol Vlindertuin

Normaal: € 288,00

Nu € 244,80