Glasmonsterset Wissmach (Kathedraal Mystic-Corella)

7x7cm
€ 49,00

Productbeschrijving

Details

Deze glasmonsterset bevat 49 glasmonsters, alle kleuren Mystic aangevuld met Corellakleuren. Glasmonsters hebben een afmeting van 7x7 cm. De monsters zitten verpakt in een handzaam doosje. U kunt deze glasplaatjes desgewenst zelf in het lood zetten. Heeft u maar een paar kleuren nodig? Dan kunt u ook losse glasmonsters bestellen.

Kenmerken:

Mystic
Dit semi-transparante glas heeft een levendige uitstraling. Het wordt ambachtelijk gegoten, gewalst en daarna uitgerekt. Dit zorgt voor strepen en kleine luchtbellen in het glas. Het glas heeft een glad en een gehamerd oppervlak waardoor achtergrondfiguren niet (duidelijk) zichtbaar zijn en het licht schijnt er diffuus doorheen. Afmeting van hele zijn circa 81x106 cm. Glasdikte is circa 3 mm. Het glas is ook bekend als Tisch Kathedraalglas. Mystic wordt gemaakt door fabrikant Wissmach.

Corella glas
Corella glas wordt ook gemaakt door de Wissmach fabriek. Corella glas wordt 100% machinaal gemaakt en heeft daardoor een rustige uitstraling. Het glas is semi-transparant. Één zijde van het glas is vlak en één zijde gebobbeld waardoor achtergrondfiguren niet (duidelijk) zichtbaar zijn en het licht schijnt er diffuus doorheen. Afmeting hele glasplaten circa 81x106 cm. Glasdikte circa 3 mm. Het glas is ook bekend als Amerikaans Kathedraal.

Glasplaten bestellen
Alle kleuren zijn afzonderlijk te bestellen in de webwinkel in de categorie ´Mystic´. Glas verzenden wij in het praktische oppervlaktemaat 0,12m2 (circa 30x40 cm). Prijsgroepen Het glas is in prijsgroepen verdeeld. Het laatste cijfer geeft de prijsgroep aan.
> W568M-2 betekent: Wissmach > kleurcode 568 > Mystic glas > Prijsgroep 2

  1. De letter voor het nummer is het merk (fabrikant)
  2. Het cijfer is de kleurcode
  3. De letter erachter vertellen het type glas
  4. Het laatste cijfer, voorafgaand aan een ‘–‘ is de prijsgroep

Extra informatie

Eenheid Glasmonster
Fabrikant Wissmach
Transparantie Semi-transparant

Alternatieve producten