W418S (m²) Paars-roze

Glas per m2 winkel. In de winkel gelden ook kortingen voor vrije maten (10%), halve glasplaten (15%) en hele glasplaten (20% - online verwerkt vanaf 1m2). Bestellen in de webwinkel? Noteer de afmeting in decimalen en geef door welke maat u wilt ontvangen (voor het snijden op maat kan een toeslag van toepassing zijn). Of informeer telefonisch naar alle mogelijkheden.
€ 120,00
  • Vanaf 1 voor € 96,00 per stuk. (bespaar 20%)

* Verplicht

Productbeschrijving

Details

Dit semi-transparante Seville Kathedraalglas heeft een rustieke uitstraling. Het wordt ambachtelijk gegoten, gewalst en daarna uitgerekt. Dit zorgt voor licht gehamerde structuur, wat rustiger dan Mystic Glas. Het glas heeft een glad en een ruw oppervlak waardoor achtergrondfiguren niet (duidelijk) zichtbaar zijn en het licht schijnt er diffuus doorheen. Afmeting van hele platen zijn circa 81x106 cm. Glasdikte is circa 3 mm. Seville wordt gemaakt door fabrikant Wissmach. Wilt u glasmonsters hiervan ontvangen? Bestel dan Mystic-monsters.met 1x Seville licht geel. Dit zijn dezelfde kleuren, in een andere structuur.

In de winkel zijn kortingen voor vrije maten (10%), halve glasplaten (15%) en hele glasplaten (20%). Foka snijdt ook glas op maat. Informeer voor de mogelijkheden.

Extra informatie

Productcode W418S
Eenheid M2
Volle platen Niet opgegeven
Fabrikant Wissmach
Glassoort Seville
Transparantie Semi-transparant

Alternatieve producten