Baroque BR/308 wit/blank (0,12m²)

Dit glas wordt op maat gesneden in de afmeting van circa 30x40cm (0,12 m²). Wilt u een andere maat? Bel gerust even of kom naar onze winkel.
€ 16,80
  • Vanaf 2 voor € 15,96 per stuk. (bespaar 5%)
  • Vanaf 4 voor € 15,12 per stuk. (bespaar 10%)

Productbeschrijving

Details

  • Prijs en verzendmaat voor 0,12m². Glas dat per post wordt verzonden, wordt op maat gesneden in de afmeting van circa 30x40cm (0,12 m²). Wilt u een andere maat? Bel gerust even of kom naar onze winkel.
  • Kleuren op foto's kunnen iets afwijken. Wilt u zeker weten dat het een goede kleur is? Stuur ons een voorbeeldje (1x1 cm is voldoende) of kom naar de winkel.
  • Komt u naar de winkel? In de winkel geldt geen beperking op de maatvoering. Ook profiteert u in de winkel van extra korting voor vrije maten 10%, halve platen 15% en hele glasplaten 20%.

Extra informatie

Getest Niet getest voor fusing
Eenheid 0,12m2
Fabrikant Spectrum
Glassoort Baroque
Glassoort omschrijving Baroque glas is exclusief van Spectrum/ Oceanside. Verschillende kleuren worden door het verhitte glas geroerd waardoor een wervelende textuur en levendige kleurencontrasten ontstaan. Baroque glas heeft een dynamisch en kunstzinnige uitstraling. Op basis van helder glas zijn wit en een kleur ingebracht in uitwaaierende vegen. Sommige delen van een plaat bevatten meer wit en zijn daardoor minder licht en beeld doorlatend en andersom. Hele glasplaten hebben een afmeting van 61x122cm. Spectrum/ Oceanside gebruikt verschillende productietechnieken en maakt alle glasstructuren in dezelfde kleuren, te herkennen aan dezelfde glasnummering.
Transparantie Semi-transparant
Glasmaat ca 30x40cm (postverzending)
Volle platen Informeer voor de maximale plaatafmetingen
Prijs per m² Prijsgroep € 140 per m2 (exclusief korting voor winkelafname 10/15/20%)

Alternatieve producten