W01C (m²) Blank

Glas per m2. De beschikbare maten zijn afhankelijk van de voorraad, daarom is dit product alleen op aanvraag te selecteren. Noteer de gewenste hoeveelheid. Negeer de totaalprijs en kies bij het plaatsen van de bestelling op "Op factuur". Wij maken de factuur na het verzamelen van de order en verwerken de plaatkorting; 10% bij vrije maten, 15% bij halve platen en hele platen 20%. Voor het snijden van glas op exacte maten kan een toeslag van toepassing zijn. Alleen voor afhaal of bezorging per koerier (5-10 werkdagen). Liever kleine platen via pakketpost? Neem dan onze gesneden glasplaten van 0,12m2.
€ 99,00
  • Vanaf 1 voor € 79,20 per stuk. (bespaar 20%)

* Verplicht

Productbeschrijving

Details

Corella glas wordt 100% machinaal gemaakt en heeft daardoor een rustige uitstraling. Het glas is semi-transparant. Één zijde van het glas is vlak en één zijde gebobbeld waardoor achtergrondfiguren niet (duidelijk) zichtbaar zijn en het licht schijnt er diffuus doorheen. Afmeting hele glasplaten circa 81x106 cm (0,87m2). Glasdikte circa 3 mm. Corella wordt gemaakt door fabrikant Wissmach. Het glas is ook bekend als Amerikaans Kathedraal. Ook als glasmonsterset verkrijgbaar.

In de winkel zijn kortingen voor vrije maten (10%), halve glasplaten (15%) en hele glasplaten (20%). Foka snijdt ook glas op maat. Informeer voor de mogelijkheden.

Extra informatie

Kleur Blank
Getest Niet getest voor fusing
Productcode W01C
Eenheid M2
Volle platen Een volle plaat heeft een afmeting van circa (b)87 x (h)106 = 0,87m2
Glassoort omschrijving Corella is een kathedraalsoort. Kathedraalglas heeft een ruw oppervlak en zorgt daardoor een levendige "Mystieke" lichtval. Het glas is niet transparant tot semi-transparant. Kathedraalglas is in alle kleuren op voorraad. Corella glas wordt machinaal gemaakt en heeft daardoor een rustige uitstraling. Één zijde van het glas is vlak en één zijde gebobbeld waardoor achtergrondfiguren niet (duidelijk) zichtbaar zijn en het licht schijnt er diffuus doorheen. Afmeting hele glasplaten circa 81x106 cm. Glasdikte circa 3 mm. Corella wordt gemaakt door fabrikant Wissmach. Het glas is ook bekend als Amerikaans Kathedraal. Ook als glasmonsterset verkrijgbaar.
Fabrikant Wissmach
Glassoort Corella
Transparantie Semi-transparant