COVID-19

(update 04-11-2021)

FOKA houdt zicht aan de maatregelen rondom COVID-19. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden dit nauwlettend in de gaten. Mochten er zaken veranderen en/of andere maatregelen gelden dan houden we u daar uiteraard over op de hoogte via deze pagina en onze social media kanalen. Bekijk hieronder onze maatregelen zodat u zelf voorzorgsmaatregelen kunt treffen, zodat we samen gezond blijven winkelen.

Winkel

  • Het gebruik van een mondkapje is verplicht gesteld, volgens de landelijke richtlijnen.
  • Was uw handen bij binnenkomst. Gebruik de gel bij de ingang of de wasbak naast de koffiemachine in de winkel.
  • Het kan druk zijn in de winkel. Heeft u een boodschappenlijstje of vragen, geef dit voor uw bezoek door via Whattsapp, email of telefonisch. Zo kunt u uw winkeltijd verkorten en kunnen wij u persoonlijk helpen.
  • Kom liefst alleen binnen. Ga met zo min mogelijk personen winkelen. Wij hebben buiten voldoende ruimte om te wachten.
  • Beperk uw winkeltijd. Bekijk producten vooraf online en geef gerust per mail door wat we alvast kunnen klaarleggen.
  • U kunt buiten wachten als het druk is in de winkel. Als het druk is binnen, dan hangt er een tijdelijk bord op de voordeur.

Workshop

Onze workshops worden gegeven in het atelier. Tijdens de workshop is het bijna niet mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Vandaar dat wij u om uw QR code vragen. Dit kan via de coranacheckapp of een negatief testbewijs van de GGD. Wij verzoeken je om thuis te blijven bij klachten die passen bij corona. Laat het ons weten wanneer je niet kunt komen, dan kunnen we de workshop in overleg verplaatsen.

Webwinkel 24/7

Liever niet van huis? U kunt gewoon online bestellen, zodat u thuis lekker aan de slag kunt gaan. Webwinkelbestellingen worden elke werkdag verwerkt.