514AM (0,12m²) Grijs

Dit glas wordt op maat gesneden in de afmeting van circa 30x40cm (0,12 m²). Wilt u een andere maat? Bel gerust even of kom naar onze winkel.
€ 28,50
  • Vanaf 2 voor € 27,10 per stuk. (bespaar 5%)
  • Vanaf 4 voor € 25,70 per stuk. (bespaar 10%)

Productbeschrijving

Details

  • Prijs en verzendmaat voor 0,12m². Glas dat per post wordt verzonden, wordt op maat gesneden in de afmeting van circa 30x40cm (0,12 m²). Wilt u een andere maat? Bel gerust even of kom naar onze winkel.
  • Kleuren op foto's kunnen iets afwijken. Wilt u zeker weten dat het een goede kleur is? Stuur ons een voorbeeldje (1x1 cm is voldoende) of kom naar de winkel.
  • Hele platen antiekglas hebben gemiddeld een formaat van 40/50x100cm, waarbij de luchtbellen over de lange zijde lopen. 
  • Komt u naar de winkel? In de winkel geldt geen beperking op de maatvoering. Ook profiteert u in de winkel van extra korting voor vrije maten 10%, halve platen 15% en hele glasplaten 20%.

Antiekglas is het meest gebruikte glas voor glas-in-lood. De glasdikte is circa 3 mm. De luchtbellen, structuur en verschillende diktes in het glas zijn de kenmerken van deze rijkelijke glassoort. Het glas wordt met de mond geblazen en daarna op een tafel gewalst. De structuur, dikte en kleurintensiteit zijn zeer variërend. Door dit glas heen vertekend de achtergrond iets, maar het is wel mogelijk om er doorheen te kijken. De basiskleuren zijn ook verkrijgbaar een variant zonder (veel) luchtbellen en strepen; de P-serie. 

Extra informatie

Kleur Lichtblauw
Getest Niet getest voor fusing
Verwacht Beschikbaar
Eenheid 0,12m2
Fabrikant Foka
Glassoort Antiek mondgeblazen
Glassoort omschrijving Antiek mondgeblazenglas is de meest authentieke glassoort voor glas-in-lood, De luchtbellen, structuur en verschillende diktes in het glas zijn de prachtige kenmerken van dit gekleurd glas. Antiekglas wordt met de mond geblazen en daarna op een tafel gewalst. De structuur, dikte en kleurintensiteit kunnen variëren in iedere glasplaat. Kijkend door dit glas heen vertekend de achtergrond iets, maar het is wel mogelijk om er doorheen te kijken. Hele platen hebben gemiddeld een formaat van 50x100cm, waarbij de luchtbellen over de lange zijde lopen. De glasdikte is circa 3 mm. De basiskleuren zijn ook verkrijgbaar een variant zonder (veel) luchtbellen en strepen; de P-serie.
Transparantie Transparant
Glasmaat ca 30x40cm (postverzending)
Volle platen Dit glas wordt gesneden uit een volle plaat van circa (b)49 x (h)99 = 0,49m2
Prijs per m² Prijsgroep € 238 per m2 (exclusief korting voor winkelafname 10/15/20%)

Alternatieve producten