Compleet pakket Tiffany

Van: € 190,89

Tot: € 602,39

Prijs zoals getoond: € 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals getoond: € 0,00

Productbeschrijving

Details

Dit pakket is speciaal samengesteld voor de beginnende doe-het-zelver en bevat de beste gereedschappen, welke wij adviseren. We hebben echter ook gereedschappen van diverse kwaliteiten, maar iedereen kent het spreekwoord: "Goed gereedschap is het halve werk". Wilt u toch een goedkoper alternatief, informeer gerust naar de mogelijkheden of kijk verder op de website. 

Gratis

Bij een compleet pakket (selectie vanaf € 275,00) ontvangt u gratis de profesionele instructie-dvd. Op deze instructie-DVD worden alle gereedschappen in dit pakket gebruikt. Bij een compleet pakket ontvangt u bovendien gratis twee plaatjes gekleurd glas (30x30cm) t.w.v. € 15,00. Uw voorkeur bij het plaatsen van uw bestelling aangeven of wij bellen u even als we de bestelling gaan inpakken, zodat we telefonisch mooie glasplaatjes voor u kunnen verzamelen. 

Aanvulling glas-in-lood

Wilt u ook alles hebben in huis hebben om de glas-in-lood-techniek te kunnen beoefenen? Bestel dan samen met dit pakket ook de "aanvulling voor glas-in-lood".

Inhoud pakket

Alle producten staan in de webwinkel apart uitgelegd en afgebeeld. U herkent deze producten aan het teken [*]. Hieronder staat opgesomd wat u in het pakket aantref.

Compleet pakket Tiffany.

  • Prijs: € 201,30 - Op voorraad

Extra informatie

Extra informatie

Productcode 400a
Glastechniek Tiffany

Alternatieven

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: